Vytisknout

pondělí 14.června
Dojeli jsme v pořádku, ubytovali jsme se ve srubu, k obědu byl kuskus se směsí. Odpoledne jsme se rozdělili do dvou skupin a vyzkoušeli jsme lezeckou stěnu a vysoká lana. První skupina stihla ještě paintball a druhá skupina rafty. K večeři byl bramborový guláš. Po večeři jsme si užili míčové hry a zatančili.
Pozdravujeme všechny do Štětí.
úterý 15.června
Dnešní den jsme si užili. Obě dvě skupiny si vyzkoušely bungee running, Jákobův žebřík a Karlštejn (interaktivní strašidelná věž plná bubáků). Během těchto aktivit hrají děti hry. Den jsme zakončili noční hrou. 
K obědu byly špecle a omáčka z pečených paprik, k večeři brambory a sekaná.
středa 16.června
Dopoledne bylo krásné sluneční počasí, hráli jsme hry a pak s radostí si užili bazén. Po výborné svíčkové a poledním klidu jsme šli na free fall. Skočit ze 13 metrů vysoké věže chce notnou dávku odhodlání. Zvládli to všichni. Do večeře jsme si ještě zastříleli z luku. První skupina měla rafty a druhá skupina bojovala s nízkými lany. Večer jsme stihli ještě noční hru Dolmen. 
čtvrtek 17.června
Opět jsme zažili příjemný den. Koně, bungee trampolíny, Sherwood (interaktivní hra) a večer táborák. Zítra nás čekejte okolo poledne. 
Děkujeme všem za úžasnou školu v přírodě. :-)
Fotky zde